Arkeloggens statistik hittills under 2016

Kära läsare! I dagarna fyller Arkeloggen i sin nuvarande form ett år! Visste du att vi är ensam i Sverige om vårt koncept? Vi är medvetet fria från politiska ställningstaganden och arbetar endast utifrån viljan till kunskapsspridning. Att samla och sammanfatta vad som pågår i den arkeologiska världen har visat sig vara ett uppskattat koncept. Under 2016 har vi haft nära 24,000 unika besökare till vår hemsida. Vår veckovisa nyhetsammanfattning har över 200 prenumeranter och på sociala medier når vi ut till ca 17,000 personer varje vecka. Eftersom vi ständigt arbetar med att utveckla vårt koncept kommer vi i redaktionen i framtiden kunna erbjuda fler digitala förmedlings-tjänster. Hoppas ni vill fortsätta att vara med på detta arkeologiska tåg!

Allt gott!

//Hanna, grundare och huvudredaktör

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   

Kommentera