Kvarlevor efter förintelseoffer påträffade i centrala Berlin

I stadsdelen Dahlem i centrala Berlin har arkeologer hittat ett stort antal människoben som tros tillhöra judiska förintelseoffer, både män, kvinnor och barn. Platsen ligger nära det institut där man under andra världskriget utförde experiment på kroppsdelar och att döma av en första analys av benen bär några spår efter lim och kan därför även ha agerat utställningsobjekt. Nu ska osteologer, ben-experter, analysera kvarlevorna för att ta reda på mer om offren.

Läs mer: http://news.nationalpost.com/news/world/archeologist-unearth-piles-of-human-bones-near-site-where-nazi-scientists-experimented-on-holocaust-victims

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
(Visited 59 times, 1 visits today)
Dela och interagera
0

Kommentera

Facebook
Facebook
Instagram
Följ oss