Musikhjälpen och Arkeologgruppen auktionerar ut ”arkeolog för en dag”

Ibland får Arkeloggen frågan var man som privatperson kan volontärarbeta på utgrävningar, men oftast är svaret att detta sällan förekommer, även om olika forskningsgrävningar och dylikt ibland erbjuder frivilliga att delta. Nu auktionerar dock Arkeologgruppen i samband med välgörenhetsverksamheten Musikhjälpen ut en heldag som arkeolog tillsammans med dem under sommaren 2017. Man lägger sitt bud på Tradera och pengarna går till årets tema ”Barn i krig har rätt att gå i skolan”. Vilken plats utgrävningen kommer att ske på är i dagsläget inte ännu bestämt, men förmodligen någonstans kring Mälardalen.

Se auktionen här: http://www.tradera.com/item/2805/271545131/arkeolog-for-en-dag-grav-med-professionella-arkeologer-

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   

Kommentera