Om

Arkeloggens koncept är samlande, sammanfattande och påbyggnad av den senaste kunskapsproduktionen som pågår inom arkeologivärlden, både i och utanför Sverige. På vår sida hittar du landets grävande institutioners Facebook, länkar och bloggar, men framför allt de senaste nyheterna inom arkeologi. Våra skribenter är utbildade och verksamma arkeologer och vi strävar efter att vara ett verktyg för både kunskapsuppbyggnad och rekreation för såväl yrkesverksamma som intresserad allmänhet.

Arkeloggen har även privilegiet att vara politiskt obunden och vårt primära fokus ligger på kreativ och kvalitativ kommunikation av arkeologi.

Vi tar emot olika typer av material och förfrågningar på vår mailadress info@arkeloggen.se

 

Hanna Jansson
Grundare och chefsredaktör

Arkeolog på Rio Natur- och Kulturkooperativ Göteborg och jobbar för närvarande med den publika förmedlingen i projektet Staden Nya Lödöse. Har ett stort intresse för frågan om arkeologins plats i samhället och hur denna kan utvecklas.

 

 

 

 

 

Christoffer Jansson
Samordnare 
Förvaltningsekonom med intresse för, om än inte bakrund inom, arkeologi och historia. Bollplank, besserwisser och åsiktsmaskin. Rör sig i skuggan av Arkeloggens kulisser och tipsar stundvis om den bästa vägen till utvecklingspotential.

(Visited 351 times, 1 visits today)