Stöd oss

Arkeloggen utgår numera från England, och snart kommer min bas att vara London. Detta innebär ändrade ekonomiska villkor, men också en rad spännande nya möjligheter för Arkeloggen som koncept. Därför har jag efter att i två år arbetat ideelt med Arkeloggen som ensam grundare och redaktör valt att nu öppna upp för en officiell crowdfunding (folkfinansiering). Tack vare detta kan ni läsare nu vara med och bidra till vår nya situation och fortsatta utveckling.

Det första målen är att kunna tillgängliggöra vårt podd-arkiv igen genom att återöppna podd-kontot samt att betala års-kostnaden för domänen Arkeloggen.se.
Som officiell arkeloggare, bidragare till crowdfunding, är du med och bidrar till att överbrygga glappet mellan arkeologisk forskning och allmänheten. Du bidrar även till att bibehålla Arkeloggens status som oberoende media samt till försäkran om att den utan ekonomiska hinder kan fortsätta att utvecklas till en ännu bättre produkt.

Välkommen att bli en del av Arkeloggen och tack för din insats!

//Hanna, grundare och huvudredaktör

För att bidra till tillgänglig arkeologisk kunskap och fri media:
Öppna din Swish-app, klicka på fyrkanten i översta högra hörnet. Ge appen åtkomst till kameran och fokusera kameran på bilden nedan.

Vill du bidra på annat sätt, maila info@arkeloggen.se

(Visited 33 times, 1 visits today)